Kopfbereich

Direkter Zugriff

Willkommen in Winterthur.

Hauptnavigation

Këshillim

Ne jemi partneri Juaj i bisedimit në rast të radikalizimit, ekstremizmit dhe dhunës. Përmes këshillimit personal ne ju ndihmojmë të krijoni një pasqyrë mbi situatën Tuaj dhe të silleni në mënyrë adekuate. Ne ju këshillojmë në mënyrë jo të komplikuar, të besueshme, anonime dhe pa pagesë.

A druani se ndonjë person nga rrethi Juaj do t’i bashkëngjitet ndonjë grupimi radikal? A i simpatizon ai gjithnjë e më shumë idetë radikale? A kërcënon me dhunë apo i përhap kërcënimet e tilla përmes internetit dhe rrjeteve të tjera sociale? A viziton ai faqe të tilla të internetit? 

Ne jemi partneri Juaj i bisedimit në rast të radikalizimit, ekstremizmit dhe dhunës. Përmes këshillimit personal ne ju ndihmojmë të krijoni një pasqyrë mbi situatën Tuaj dhe të silleni në mënyrë adekuate. Ne ju këshillojmë në mënyrë jo të komplikuar, të besueshme, anonime dhe pa pagesë. 

Na kontaktoni për të bërë termin. Ne ju këshillojmë përmes telefonit, e-mailit apo ju takojmë personalisht. Plotësisht në përputhje me dëshirën Tuaj. 

A ju duhet përkthim? Ne ju këshillojmë edhe në gjuhët e tjera. Në rast nevoje mund të angazhojmë përkthyes nga rrethi Juaj kulturor.

Ne jemi për Ju të arritshëm nga e hëna deri të premten, nga ora 8.00 deri në ora 12.00 dhe nga ora 14.00 deri në 17.00.

Telefoni: ++41 52 267 23 23
E-Mail:
http://fseg.winterthur.ch

 

Weitere Informationen.

Fusszeile