Kopfbereich

Direkter Zugriff

Willkommen in Winterthur.

Hauptnavigation

MK | индивидуални совети

Ние нудиме индивидуални и бесплатни совети на различни јазици:

 Oпшти информации за новодојденците

Помош во справувањето со институции и други органи

Совети за сите правни прашања во врска со миграцијата

Соопштенија за курсеви на Германски јазик

 Термини во согласност со претходно известување: 052 267 36 90

Fusszeile