Kopfbereich

Direkter Zugriff

Willkommen in Winterthur.

Hauptnavigation

AL|Këshillimet individuale

Ne ofrojmë pa pagesë këshillime personale në gjuhë të ndryshme:

  • Njoftime të përgjithshme mbi banoret/ banorët e reja/ të rinj të qytetit
  • Ndihmë në kontaktet me entet dhe institucionet e ndryshme.
  • Këshillime për çështje të ndryshme juridike rreth lejeqëndrimit
  • Informacione mbi kurset e gjermanishtes

Të mësosh qjermanisht?

Këshilltarja: Hava Shala Orari i punës: e martë: 9.00 - 13.00 dhe e premte: 10.30 - 15.30 Terminet sipas marrëveshjes telefonike: 052 267 36 91

Informacione për banorët e rinj nga jashtë shtetit Kanton Zürich

Fusszeile